Bestellen en betalen

BESTELLEN EN BETALEN

LEVERING

LEVERTIJD BIJ VOORUITBETALING
Bij overmaken per bank kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij uw betaling hebben ontvangen. Zodra uw betaling is ontvangen zullen wij u bestelling verzenden.

BEZORGING OP ZATERDAG
Bestellingen onder remboures worden door TNT Post niet op zaterdag afgeleverd. Bij andere betaalmethoden kan uw besteliing ook op zaterdag bezorgd worden.

ALS U NIET THUIS BENT
Als u niet thuis bent bij aflevering wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Als u ook dan niet thuis bent kan de besteliing tot 3 weken later worden opgehaald op het postkantoor.BETALEN 

Bij trendsmode.nl.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen.Hieronder vindt u een toelichting op alle mogelijke betaalwijze van trendsmodeaccessoires.nl.

IDEAL
De meeste Nederlanders die online een bestelling plaats betaald met Ideal. Als u kiest voor een betaling met Ideal wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. Van hieruit kunt u de betaling voldoen zoals u dat gewend bent met internetbankieren.
Het grootste voordeel van Ideal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding is binnengekomen is gaan wij direct tot levering van uw produkten.

CREDIT CARD
Ook is het mogelijk om bij trendsmodeaccessoires.nl per credit card te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee u direct mee kunt betalen en de credit card maatschappij u geld na een maand bij u zal incasseren. Betalen met credit card is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteed hebben aan een gespecialiseerde provider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.


VOORUITBETALING
Vooruitbetalen betekent dat u eerst zelf het bedrag overmaakt op de rekening van Trends mode accessoires.
Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd er wel rekening dat het wel drie dagen kan duren voordat de betaling bij ons binnen is. Na onvangst van de betaling wordt u bestelling verstuurd.
Vermeld bij het overmaken het faktuurnummer.

rekeninginformatie:
Trends Mode accessoires
Rabobank 1346.14.135


BETALEN VIA REMBOURS
Bij betalen via rembours betaald u rechtstreeks aan de postbode bij ontvangst van het produkt.
Voor remboursbetalingen brengt Trends mode accessoires 7,50 euro betaalkosten in rekening bovenop de standaard bezorgkosten.
Remboursbestellingen worden niet op zaterdag bezorgd.

VERZENDKOSTEN
Bij besteding van 25,= of hoger brengen wij geen verzendkosten in rekening. Daaronder rekenen wij 3,50 per pakket ongeacht het aantal artikelen. 

Voor buiten nederland binnen europa brengen wij  25,= besteding 10,00 verzendkosten in rekening. 

Buiten europa zijn de verzendkosten voor de koper.