Afvallen dat is iets waar veel mensen naar streven. Helaas is het niet zo makkelijk als het lijkt. Vooral ‘snel’ afvallen is iets wat erg lastig is. Bedrijven en influencers promoten allerlei producten waardoor je zogenaamd snel afvalt. Maar we weten bijna allemaal dat de meeste van de producten niet werken. Hoe snel iemand afvalt hangt van de persoon af. Voor iedereen is het weer anders. De een kan heel ongezond eten en niet aankomen terwijl de ander gelijk aankomt. In deze blog geven we drie voorbeelden van hoe je af kan vallen.

Interval training

Door interval training te doen verbrand je ontzettend veel calorieën. Als je vier keer in de week cardio doet via het interval programma zal je binnen een korte tijd resultaat zien. Wanneer je interval training doet is het slim om veel kleding aan te doen. Hierdoor zal je nog meer zweten, wat goed is. Draag bijvoorbeeld een T-shirt, vest en een sport legging voor dames. Een andere goede interval training is crossfit. Binnen een paar minuten verschillende oefeningen doen en dat constant herhalen.

Krachttraining

Een tweede manier om snel af te vallen is krachttraining. Je krijgt niet alleen spieren door krachttraining te doen maar het is ook goed om af te vallen. Omdat krachttraining vaak erg zwaar is ga je zweten. Daarnaast worden je spieren ook sterker en dat is ook mooi meegenomen. Bij krachttraining is het fijn om luchtige kleding te dragen zoals een T-shirt of tanktop. Bezoek deze website als je op zoek bent naar sportkleding.

Gezond eten

Gezond eten komt eigenlijk op de eerste plaats als je wil afvallen. Want als je niet gezond eet maar wel regelmatig sport dan onderhoud je, je lichaam eigenlijk alleen maar. Om af te vallen moet je minder calorieën binnenkrijgen dan je nodig hebt. Verander je eetgewoonten en drink veel water. In combinatie met interval- en krachtraining zal je binnen en notime verschil zien.