Voor de koude winternachten wil jij een warme pyjama hebben, maar je wilt natuurlijk niet iets oubollig of rommeligs aan. Jolyz Pyjama-webshop heeft vijf tips voor je opgesteld om je te helpen met dit pyjama dilemma.

 1. Een bijpassend setje
  Een nachthemd kan al gauw koud worden en je loopt hiermee al snel het risico dat het er wat ouwelijk uit ziet. Een tweedelige pyjama is een stuk warmer en daarnaast ziet het er een stuk minder stijf uit. Maar hoe maak je een pyjamabroek met shirt nu modieus? Ga ten eerste voor een passend setje. Hiermee voorkom je dat het er rommelig uitziet en ga je voor een verzorgd geheel.
 2. De juiste kleuren
  De juiste kleur is key voor een mooie look. Kies voor dieprood, nachtblauw of klassiek zwart. Als je huid nog een zomerskleurtje heeft, staat crèmewit ook heel elegant. Knalkleuren kunnen schreeuwerig overkomen. Maar wil je toch iets zachters? Kies dan voor een lichte pastelkleur.

nachthemd

 1. Form fitting
  De manier waarop de pyjama valt is essentieel. De manier waarop jouw pyjama valt kan wonderen doen. Flanel en modaal hebben de gewoonte op perfect aan te sluiten op de contouren van jouw lichaam. Kies de vorm en het materiaal met zorg!

  4. Satijn
  Daarnaast is satijn ook perfect voor een stijlvolle pyjama. Door de glans van satijn geeft het een luxe uitstraling. Ook hier geldt weer dat de mooiste combinatie voor dit materiaal gemaakt wordt met een diepe rood, blauwe of zwarte kleur. Daarnaast houdt satijn ook verrassend veel warmte vast, ideaal voor koude nachten. Is een satijnen pyjama niets voor jou, maar vindt je de stof wel mooi? Kies dan in ieder geval voor een satijnen bedovertrek. Voor het ultieme gevoel van luxe en zachtheid.