Wil je weten wat waar je goede kwaliteit kleding voor de beste prijs op de markt kan kopen? Als je opzoekt ben naar dames kleding voor dit zomer seizoen, heeft Janse mode een uitgebreide collectie van artikelen. Met hun kledingen ga je iedereen deze zomer verrassen door de verfrissende stijl van hun assortiment. Als dit interessant voor jou klinkt, lees gerust verder.

Wie zijn Janse mode?

Janse Mode is een bedrijf van kleding gericht in 1906, die 14 fysieke winkels heeft in Nederland. Ze zijn gevestigd in Alphen aan de Rijn, Barneveld, Capelle aan den IJssel, Culemborg, Elst, Ermelo, Gouda, IJsselstein, Kampen, Maassluis, Rhenen, Rotterdam, Veenendaal en Wassenaar. Zij hebben ook een goedwerkend online webshop waar je al hun kleding kan bestellen. Ze werken samen met een groot aantal merken zoals Cambio, Esprit, FreeQuent, Cambio en Geisha onder anderen. Het hele jaar rond zijn ze bezig met hun assortiment te vernieuwen en het aan te passen op het seizoen en de nieuwe trends.

Geisha kleding voor vrouwen

Een van de merken waar Janse Mode mee samenwerkt is Geisha. Dit merk staat voor verrassende kleuren, jeugdig gevoel en vrolijke ontwerpen. Deze kenmerken zijn duidelijk terug te zien in hun collectie en voor iedere klant geven ze de mogelijkheid om een unieke look te creëren. De Geisha collectie bestaat onder andere uit alle soorten jeans, broeken met een trendy print, jurken, tunieken, blouses, blazers, vesten, pullovers, rokken, T-shirts en tops.

Janse Mode speelt geen spelletjes, ze bieden de beste kleding beschikbaar voor ze laag als mogelijk. En Geisha is daar een van hun merken met de hoogste status. Dus als je nog steeds opzoek bent na kleding voor deze zomer en heb nog niet gevonden wat je zocht. Dan waarom niet bij Janse Mode proberen?