Met nagels kun je zoveel kan op dat het jammer zou zijn om daar als vrouw geen gebruik van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dus waar moeten we beginnen? Er zijn verschillende soorten lak, lengtes, printjes en nog veel meer. In deze blog gaan we eens een dieper kijkje nemen gelnagels.

Waarom kiezen voor een professionele nagelstyliste?

Wij adviseren een professionele nagelstyliste. Dan ben je zeker van een mooie gelnagels die lang blijven zitten. Ook kiezen professionals altijd voor de beste kwaliteit dus dat zit ook goed.

Hoe herken je een professionele nagelstyliste?

Beschikken zij over de juiste diploma’s en certificaten? Dan heb je te maken met iemand haar vak goed beheerst. Maar er zijn meer dingen belangrijk. Bijvoorbeeld hygiëne. Draagt jouw nagelstyliste altijd handschoenen tijdens het werk? Maakt zij tussen verschillende klanten het vijlmachine schoon? Dat moet wel! Ook dit hoort bij professionaliteit.

Wat zijn gelnagels?

De verschillen tussen gelnagels en acrylnagels zijn met het blote oog moeilijk te zien. Gelnagels worden opgebouwd met polymeer hars. Dat maakt deze nagels flexibeler en ook zachter dan acrylnagels.

 

Het aanbrengen van gelnagels gaat als volgt:

  1. Op je eigen nagel wordt een basislaag geplaatst. Deze zal even uitharden. Daarbij wordt een UV-lamp gebruikt, omdat het uitharden niet vanzelf gaat.
  2. Nadat de basislaag is uitgehard, kan de kleur worden aangebracht. Meestal twee lagen voor de stevigheid.
  3. Als laatste wordt er een toplaag aangebracht. Dit is de beschermende laag die zorgt voor de eenheid en stevigheid.

Beste kwaliteit gelnagels

Het aanbod van nepnagels is groot. Maar helaas zijn niet alle gelnagels van even goede kwaliteit. Het enige om erachter te komen welke kwaliteit gelnagels nu het best bij jou past, zul je verschillende stylisten met elkaar moeten vergelijken. Ook de prijs speelt daarin een grote rol natuurlijk. Wil je graag nepnagels van de beste kwaliteit? Vraag dan aan je styliste of zij gebruiken van de producten van Tinkerbellsbox. Dat vinden wij namelijk de beste.