Het Nederlandse L. Ten Cate is op de ondermodemarkt te beschouwen als één van de topproducenten. In 1952 is het bedrijf van start gegaan met het vervaardigen van machine gebreide, naadloze kousen, een productietechniek die toen alleen in Amerika bekend was. Al snel begon men ook naadloos ondergoed te produceren. Het ondergoed van Ten Cate staat tegenwoordig internationaal bekend om het kwalitatief hoogwaardig textiel en de perfecte pasvorm. Ten Cate vernieuwd zijn collecties voortdurend naar de wensen van de klant.

Het merk heeft verschillende series in de heren collectie:

In de Men Basic collectie kunt u goedpassende slips, boxers en singlets vinden die gemaakt zijn van 95% katoen en 5% elastaan. De serie kenmerkt zich door de goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. De heren ondermode collectie van Ten Cate is gevarieerd; van leuke printshorts tot tijdloze slips. De artikelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige stofsoorten zoals katoen in combinatie met elastaan of 100% katoen. Deze producten hebben geen zijnaden, en dat komt het draagcomfort ten goede. De Basic collectie biedt ook sportslips van 100% katoen met een aansluitende pasvorm en een elastische tailleband voor maximum draagcomfort tijdens het sporten.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/ten-cate-ondergoed

De Men Tender Cotton collectie kenmerkt zich door het gebruik van duurzaam elastisch katoen, hierdoor voelt de stof zacht en sluit het beter aan. Doordat deze artikelen nauw het lichaam vallen, heeft deze serie een jongere uitstraling dan de Men Basic artikelen. De boxers, slips en shirts zijn gemaakt van 92% katoen en 8% elastaan. De Tender Cotton wordt beschouwd als de premium collectie van Ten Cate.

Prachtige witte onderbroeken van Nederlands merk

De Men Luxury Cotton collectie bestaat uit ondergoed van zeer soepele, zachte stof, die mooi om het lichaam valt. De artikelen uit deze serie zijn verkrijgbaar in diverse uni kleuren.

Overzicht: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

De Men Thermo collectie is bedoeld voor de actieve buitensporter in koude omstandigheden. De Thermo Viloft vezels nemen geen transpiratievocht op, maar transporteert vocht met behulp van speciale vezels naar buiten, waar het sneller kan verdampen. Deze stof isoleert zodoende goed en biedt ‘lichtgewicht’ warmte. Ideaal voor de koudere seizoenen. De serie bestaat uit lange onderbroeken ‘long johns’ en bijpassende thermoshirts, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Voor de (wat) oudere man is er de collectie Men Classics. Deze collectie bestaat uit naadloze slips, boxers, T-shirts en singlets vervaardigd uit comfortabele stof met een fijne rib. Verkrijgbaar in onder andere wit, zwart en blauw en in verschillende lengtes.