Ieder jaar zijn er weer veelvuldig trends in de modewereld, maar als we vast vooruit blikken op 2021? Wat zullen dan ze zomer trends worden? In dit artikel gaan we in op een aantal interessante onderwerpen en mogelijkheden die het mode landschap van 2021 wel eens kunnen gaan bepalen, ben je benieuwd wat deze mogelijke trends zijn? Lees dan verder!

 

Felle kleuren

Felle, neon, en andere kleuren die eruit springen vallen erg op en zijn dan ook voorspeld om weer in de mode te raken in 2021. Dit jaar zagen we al veel felle kleuren en aparte technieken die modemerken toepassen, om zo kleding er helemaal uit te laten springen.

 

Dit zag je bijvoorbeeld terug in felle jassen die licht geven in het donker, maar ook bijvoorbeeld bij zwemkleding waarmee je te zien bent vanaf een grote afstand op het strand. Wij zijn benieuwd en houden dit zorgvuldig in de gaten, gaat dit een échte trend worden zoals dit jaar? We wachten het af.

 

Less is more

Veel mensen zien ook de basiswaarde terug in kleding, het hoeft niet altijd heel erg uitbundig te zijn om stijlvol te zijn. Maar less is more, men gaat de kleine dingen meer waarderen en zo ook met kleding.

 

Het hoeft allemaal niet heel erg uitbundig te zijn om mooi te zijn, juist de kleine en basis onderdelen betreft mode doen het! Dus kijk vooral naar de basis van je outfit.

 

Nederlandse merken

Er zijn heel veel nieuwe Nederlandse merken op komst, veel jonge ondernemers durven het tegenwoordig aan om een kledingmerk te starten. Met een relatief kleine investering en een goede social media following, zijn er veel merken die tegenwoordig succes weten te boeken. Als we kijken naar een van de meest professionele en succesvolle cases, is dit toch wel Nikki Plessen met een eigen modelijn die in Nederland maar ook zeker internationaal erg succesvol te noemen is.

 

Een surf poncho voor iedereen

Gemak, minimalistisch en duurzaam en tegenwoordig een échte succesformule. Daarom zijn er merken die daar direct op inspelen met leuke producten zoals een surf poncho – dit helpt je bij het omkleden waar Ponchy heel erg slim op inspeelt. Of je nu op de camping, festival, strand, surf of elders bent een surf poncho is ideaal om snel om te kleden en gemak te behalen. Dit wordt met de dag populairder, een leuke ontwikkeling die we graag in de gaten blijven houden!

 

Heb je nog vragen of aanvullingen op dit artikel? Laat het ons weten!