Bij ieder seizoen hoort een nieuwe kledingtrend. Waar we in de zomer voornamelijk wijde kleding aangetrokken, is het nu weer tijd voor warme winterkleding. Elk seizoen houden we ervan om onze garderobe een opfrisbeurt te geven. We willen namelijk mee doen met de nieuwste trends, zodat we er modieus bijlopen en er op ons best uitzien. Als we het over wintertrends hebben zien we bij de broeken ook elk jaar nieuwe trends voorbij komen. Maar wat zijn nu de broeken trends voor deze winter? We bespreken het graag met je.

Flared pants

Flared pants staan stipt op nummer één als we het over broeken trends hebben. Een flair broek kun je dan ook in verschillende uitvoeringen vinden. Zo zijn er flared pants van spijkerstof of van een heerlijk zachte joggingstof. Wat je nu heel vaak ziet zijn flared pants gemaakt van een ribstof. Deze broeken zitten heerlijk. Over het algemeen hebben flared pants een hoge taille, zitten strak om de bovenbeen en lopen aan de onderkant wijd uit. Deze broeken staan goed bij ieder figuur. Het enige nadeel is dat deze broeken vrij lang zijn, dus voor de korte mensen onder ons ben je vaak wel genoodzaakt om de broek in te korten.

Tapered jeans

De tapered jeans kun je een beetje vergelijken met een slim fit jeans. Het zijn broeken met een pasvorm die vanaf de heupen strak langs de benen aflopen. Tapered jeans lijken op normale reguliere jeans, maar bij de enkels zitten deze broeken als een slim fit jeans. Hierdoor zitten tapered broeken echt heerlijk comfortabel, terwijl je er toch slank in lijkt. Heb jij een stevige bouw bij de benen? Dan is deze broek de broek die je moet aanschaffen.

Broeken met wijde pijpen

Zijn die strakke skinny jeans niks voor jou? Heb jij even mazzel! Broeken met wijde pijpen zijn weer razend populair. Hoe wijder, hoe beter. De pijpen mogen zo wijd zijn, dat je zelfs de schoenen die je draagt niet meer ziet. De broek wordt over het algemeen laag op de heupen gedragen en komt het liefst tot aan de grond. Daardoor zal deze een beetje plooien op de schoenen. Baggy broeken, hoe je ze ook wel noemt, staan niet bij iedereen. Je moet wel een beetje lang zijn om dit soort broeken te kunnen dragen. Als je niet zo groot bent, dan krijg je namelijk het idee van: “Hé broek, waar ga je met dat meisje naartoe?”.

Versierde broeken

Tot slot zien we deze winter steeds meer versieringen op de broeken verschijnen. Van kleine strikjes tot kleine diamantjes. Het zijn over het algemeen kleine versieringen, waardoor je deze broeken kunt combineren met een casual outfit.