Wat trek ik aan naar dat specifieke feestje, is een veel gehoorde kreet van veel vrouwen. Maar ook van de heren wordt verwacht dat ze de juiste kledingstukken dragen naar een bepaalde gelegenheid. Iedereen weet wel zo ongeveer dat je naar een receptie van een bruiloft niet in je baljurk kunt verschijnen. Ook naar een familiebijeenkomst trek je niet je cowboy pak aan. Alleen wanneer het thema wild-west is natuurlijk, dan kun je je cowboyhoed uit de kast pakken.

Veel mensen vragen zich meerdere malen per week af, wat trek ik aan vandaag? Het ligt een beetje aan de gelegenheid waar je naar toe moet. Een bruiloft outfit is wat anders dan kleding die je naar een begrafenis draagt. Toch zijn beide gelegenheden belangrijk, om op de juiste manier te verschijnen. Een begrafenis is bij uitstek de gelegenheid om je donkere jurkje uit de kast te trekken. Maar een mooie donkere broek met bijpassend zwart colbertje doet het ook prima. Ben je uitgenodigd voor de receptie van een stel wat net getrouwd is, trek dan een licht jurkje aan met eventueel een mooi jasje. Uitnodiging gekregen voor een bruiloftsfeest? Dan kun je echt gaan uitpakken. De kledingstijl voor zo’n feest is vrolijk en kleurig! Lekker feesten en je kleden naar de laatste mode.

Modetrends 2019

In 2018 waren de panterprints helemaal in. In 2019 zijn de dierenprints nog steeds actueel. Ook neonkleuren, flared jeans en de wikkelrok zullen we in 2019 terugzien. Leer en satijn zijn nog steeds de meest gekochte materialen van dit moment en blijft hip. En wat te denken van de legerprints in allerlei tinten? Daarvan valt de zwart-witte print het meeste op. Prachtig om daar een fijne zomerjas van te hebben. Een opvallende nieuwe zomertrend is de pantalon short. Een korte broek die chique oogt en naar vele gelegenheden kan worden gedragen. Om echt op de hoogte te blijven van de verschillende modetrends kun je dit blog op deze website lezen. Je zult versteld staan van de stylingtip van dit jaar.

Mode

Wanneer je van fashion houd wil je toch ook de laatste zomertrends weten. De laatste trends voor de zomer van 2019 zijn geweldig. Surf-chicks, exotische prints maar ook uniformtrends zijn de mode waar het komend seizoen om draait. Ook de shawl blijven in beeld en kunnen een bepaalde outfit helemaal ophalen.

Bloemen in het haar, bloemenjurkjes en vrolijke kleuren, niets is te veel en mag in de zomermaanden van 2019 altijd. Kijk ook eens bij onze jurken en rokken en laat je inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van mode. Mode is voor iedereen, voor iedere vrouw, maar mag ook door jou zelf worden ingevuld. Niet iedereen houdt van bloemenprints en uniform trends. Bedenk wat jij mooi vindt en zoek er een accessoire bij wat helemaal hip is dit seizoen. Zo heb je altijd de juiste look en hoef je niet altijd persé veel geld aan kleding uit te geven. Heb je een bepaald feest met een gewenste dresscode? probeer dan iets van de laatste mode aan te schaffen zodat je er in de toekomst ook nog plezier van hebt. Leuke blogs en informatie over alles wat met mode te maken heeft vind je hier.