Dingen kunnen dragen – licht of zwaar, korte afstanden of dagen achter elkaar – je comfortabel voelen en je vrij bewegen is waar elke Fjällräven-rugzak vanaf het begin in 1960 voor bedoeld is. Vandaag is het assortiment daypacks van Fjällräven gestaag gegroeid en staat bekend om zijn functionaliteit, betrouwbaarheid en comfort. Als een eerbetoon aan de begintijd en de lange geschiedenis van het ontwikkelen van dagrugzakken introduceert Fjällräven de nieuwe Vardag-serie voor herfst & winter 2019 – ontworpen met eenvoud in het achterhoofd en sportief met het klassieke logo uit de jaren ’70. Een andere nieuwe toevoeging aan de daypack-collectie is de Norrvåge-serie – gemaakt van premium gerecyclede wol. En last but not least groeit de iconische Kånken-familie met nieuwe Kånken Art Essentials die de natuur viert en helpt beschermen door het Arctic Fox Initiative.

Een eerbetoon aan de jaren 70 – De nieuwe Vardag daypacks-serie

Vardag is Zweeds voor weekdag. Het nieuwe Vardag-assortiment biedt een lichte rugzak en een totepack voor dagelijkse uitstapjes naar school en werk. Om de vroege Fjällräven-dagen te begroeten, tonen de producten uit deze serie allemaal het originele Fjällräven-logo uit de jaren 70. Ze zijn gemaakt van slijtvast G-1000 HeavyDuty Eco S-weefsel dat uw spullen beschermt en een klassieke Fjällräven-look geeft.

Alledaagse tassen met een tijdloze stedelijke uitstraling

De nieuwe Norrvåge-serie wordt gemaakt van premium gerecycleerde wol. De nieuwe Norrvåge dagrugzakken zijn tijdloze en prachtig vormgegeven. Door de premium gerecycleerde wol kunt u uw persoonlijke items in een informele stijl dragen. Re-Wool zoals het bekend staat bij Fjällräven, is gerecyclede wol afkomstig van zowel pre- als post-consumer bronnen over de hele wereld, gefabriceerd voor Fjällräven in Italië. Het kan worden gedefinieerd als oude kledingstukken of morswol uit de wolindustrie die in kleur is gesorteerd, versnipperd en opnieuw gesponnen om nieuwe kledingstukken of in dit geval rugzakken te maken. Om een zo duurzaam mogelijk te produceren.

Houd je ogen en oren open om zo de beste deals te kunnen scoren. Er zijn verschillende tassen en kleding sale periodes waar je jou volgende Fjällräven daypack kunt scoren.