De dagen worden langer en de bloemen beginnen te bloeien. Dat betekent dat de zomer in aantocht is! Na de regenachtige dagen en alle tijd die thuis is doorgebracht, is het bijna tijd om te stralen. De zomer van 2021 staan voor de deur en natuurlijk kan je niet wachten om je nieuwe outfit en bijpassende sieraden aan al je vrienden te laten zien. Maar ken je de nieuwste sieraden trends al? 

 

Mix van goud, zilver en rosé 

Heb je het gevoel dat je altijd zilver moet dragen en dan de volgende dag moet overstappen op goud? Nu niet meer. Het mengen van goud, zilver en rosé is een van de nieuwste trends. Door deze kleuren te combineren krijg je een speels effect dat past bij jouw vintage look. Combineer je zilveren oorbellen met je gouden armbanden. Draag rosékleurige- en gouden kettingen tegelijkertijd. Of gebruik zowel zilveren als gouden kralen in je zelfgemaakte sieraden

 

Parels 

Parels maken een comeback! Geen wonder, parels doen elk sieraad en dus ook je outfit er net wat luxueuzer uitzien. Bovendien kunnen parels in elk sieraad worden gebruikt. Of je nu parels gebruikt in je oorbellen, armbanden of kettingen, ze zien er altijd goed uit. De meesten van ons denken misschien aan ronde parels maar wist je dat parels in verschillende vormen bestaan? Er zijn dus geen excuses meer om dit jaar geen parels in je sieraden te gebruiken! Vraag je moeder of oma of ze nog oude parelkettingen in hun sieradendoos hebben die je mag hebben. Gebruik ze om je nieuwe sieraden te maken voor de zomer van 2021. 

 

Chokers 

Chokers? Je zou kunnen denken dat dit een trend van een paar jaar geleden was. Deze trend is echter nog niet voorbij. De chokers zien er dit jaar misschien een beetje anders uit, maar ze zijn een must have deze zomer. De choker hoeft niet heel strak om de hals te zitten, het mag zeker iets losser. Kies je voor een leren- of liever een metalen choker? Chokers zijn er in allerlei verschillende materialen en stijlen, waardoor er altijd een choker is die bij jouw outfit past. Wil je je eigen choker maken? Versier het met verschillende hangers en bedeltjes. Bovendien kan een choker gemakkelijk worden gecombineerd met andere, langere halskettingen. Dit geeft een gelaagd effect en zorgt ervoor dat elke ketting zichtbaar is. 

 

Oorbellen 

Eén oorbel of twee verschillende? Ja, je leest het goed. Waarom zou je twee dezelfde dragen? Maak een statement door slechts één oorbel in één oor te dragen. Probeer eens één grote oorbel. Dit is zeker een statement. Of probeer twee verschillende in elke oorlel. Eén voordeel: je hoeft niet te kiezen tussen je twee favoriete oorbellen! 

 

Kleurrijke kralen 

De zon schijnt en de vogels zingen. Tijd om te schitteren met de kleurrijkste kralen. Probeer je eigen ketting te maken met kleurrijke kralen en pronk ermee bij je vrienden deze zomer! Bordeauxrood, oranje, geel, cognac, legergroen en oudroze mogen niet ontbreken in jouw kralendoos. Vertel je eigen verhaal met je kralen en combineer ze met de mooiste bedels en hangers. Bedels en hangers in de vorm van je favoriete dier of je eigen dierenriemteken zijn hip en on trend vandaag de dag, dus probeer ze uit! 

Laat de zomer maar komen! 

Zoals gezegd, deze zomer is er een waar we van gaan genieten! Van sieraden waarmee je een statement kunt maken tot het combineren van kleuren, vormen en metalen, alles is mogelijk dit jaar. Daarom is dit de perfecte gelegenheid om dit jaar je eigen sieraden te maken! Nu je op de hoogte bent van de nieuwste sieraden trends van 2021, kan de zomer zeker komen.