Oorbellen zijn er al sinds de vroegste dagen van de beschaving en zijn nog steeds populaire mode-accessoires vandaag. Van kroonluchter oorbellen tot sierlijke studs, is dit tijdloze sieraad een favoriete accessoire voor vele generaties. Oorbellen zijn er in een verscheidenheid van vormen, maten en stijlen, dus er is voor elk wat wils als het gaat om accessorizing. In deze blog lees je daarom meer over de laatste trends op het gebied van oorbellen, zodat jij je garderobe een hoognodige update kan geven!

Minimalistische oorbellen en geometrische vormen

De nieuwste trend in oorbellen is minimalisme. Minimalistische oorbellen zijn klein en delicaat-perfect voor degenen die op zoek zijn naar sieraden, maar hun look liever subtiel houden. Eenvoudige, geometrische vormen zoals cirkels, vierkanten en driehoeken zijn ook erg populair op dit moment. Waar we vroeger vooral nog ronde oorbellen zagen, is dit namelijk al lang niet meer het geval. Rechthoekige oorbellen en andere geometrische vormen zijn helemaal in. Grote oorbellen zoals zilveren hoepels blijven daarnaast een van de meest veelzijdige oorbel stijlen, ze passen bij bijna elke outfit en passen bij elke gelegenheid.

Oorbellen die iets toevoegen

Een andere huidige trend is mismatched oorbellen. Deze look gaat over het dragen van twee verschillende (maar complementaire) stukken in elk oor. Door mismatched oorbellen toe te voegen aan je outfit, kun je een onverwachte draai geven aan elke look. Of je nu gaat voor een gewaagde stijl of gewoon op zoek bent naar een unieke of leuke toevoeging. Daarnaast kun je met deze oorbellen een stukje van je persoonlijkheid terug laten komen in elke outfit.

Verschillende soorten oorbellen combineren

Een andere trend op het gebied van oorbellen, heeft ook alles te maken met het combineren van verschillende soorten oorstekers. Dit wordt ook wel een ear party genoemd, waarbij je verschillende oorstekers en oorhangers met elkaar kunt combineren. Ook kun je ervoor kiezen om een paar grotere oorbellen te combineren met kleinere oorbellen. Door het toevoegen van een ear cuff, een soort nep piercing aan de bovenkant van je oor die je simpelweg om je oorschelp klemt, is het plaatje helemaal compleet!

Trendy oorbellen kopen

Wat je persoonlijke stijl ook is, er is zeker een oorbel trend voor jou! Oorbellen blijven evolueren naarmate modetrends veranderen, dus wees niet bang om te experimenteren met verschillende looks totdat je een paar vindt dat perfect past bij jouw unieke gevoel voor stijl. Oorbellen blijven een essentieel onderdeel van elke garderobe, dus waarom zou je niet een paar nieuwe toevoegen en je garderobe voorzien van een update?