Fietsen met tassen aan het stuur of een pakket achterop je bagagedrager: het is niet alleen een onhandige manier om spullen mee te nemen, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Fietstassen zijn dan een uitkomst. Er zijn vele soorten en maten fietstassen, zo kun je kiezen uit enkele fietstassen, handige afneembare fietstassen, dubbele fietstassen, stuurtassen of fietstassen die je aan je frame of zadel kunt bevestigen. Je kunt fietstassen kopen voor achterop, aan de zijkant van je fiets of voor aan het stuur. Ook zijn er voor elk soort fiets weer andere fietstassen beschikbaar. Wil jij graag een fietstas waar mee je gezien kunt worden? Er zijn vele leuke fietstassen met verschillende designs of prints te koop. Zo kun je kiezen voor opvallende en uitbundige prints, hippe designs of robuuste en stoere fietstassen. Ook kun je een leuke fietstas met kleur kopen.

 

Een leuke fietstas met kleur kopen
Wanneer je op zoek bent naar een leuke fietstas in kleur heb je een ruime keuze. Zo kun je kiezen voor een kleur die past bij je fiets of kiezen voor een contrasterende kleur zodat jij en jouw fiets nog meer opvallen. Er zijn veel verschillende kleuren. Kies je bijvoorbeeld voor blauw, dan kun je niet alleen denken aan lichtblauwe fietstassen, maar zijn er ook tassen in het donkerblauw, of in het felle azuurblauw. Je kunt ook kiezen voor het bekende Delfts blauw of een Hollands printje met blauw, wit en rood. Veel mensen kiezen vaak voor fietstassen die passen bij de kleuren van een fiets. Vaak bestaat een fietst uit meerdere kleuren en heb je dus ook meerdere kleuren om uit te kiezen. Zo kiest de een voor onopvallende kleuren zoals grijs, zwart, wit of donkerblauw. Een voordeel hiervan is dat je niet snel op deze fietstassen uitgekeken raakt en. De ander kiest juist voor fietstassen met een gestippeld printje, fietstassen in een felle kleur of met een opvallend design. Het uitzoeken van fietstassen is dan ook persoonlijk en door het kiezen van fietstassen die passen bij jouw stijl wordt jouw fiets individueel en origineel. 

 

Kies naast een fietstas ook voor accessoires
Ga jij een leuke fietstas met kleur kopen? Dan kun je ook ervoor kiezen om je fiets nog verder aan te kleden met persoonlijke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan fiets accessoires zoals zadelhoesjes of fietsbellen. Je kan ervoor kiezen om deze aan te laten sluiten bij jouw fietstassen of kies juist voor verschillende prints en kleuren. Wat je ook kiest, je hebt daarin zelf de vrije hand wat past bij jouw smaak en stijl. Een ding is zeker, als je kiest voor leuke fietstassen in kleur weet je zeker dat je fiets direct opvalt in een overvolle fietsenstalling.

 

Bron: Clarijs