Hairextensions kunnen een grote en dure aankoop zijn. Daarom moet je er ook voorzichtig mee zijn. Maar vaak gebeurt het dat mensen hun hairextensions een update willen geven door middel van verven, stijlen en krullen. Dat moet je heel voorzichtig doen omdat hairextensions heel breekbaar zijn. Met het volgen van deze tips zorg je ervoor dat je extensions nog lang meegaan. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat dit alleen met 100% human hair kan.

 

Stijlen en krullen

Natuurlijk ga je niet elke dag hetzelfde kapsel dragen en ben je af en toe aan verandering toe. Dan is het belangrijk dat je de extensions eerst goed doorborstelt. Voordat je gaat stijlen moet je eerst een heat-protector aanbrengen. Anders heb je de kans dat je extensions verbranden. De stijltang zet je niet hoger dan 160 graden die je niet meer dan 8 seconden op het haar gaat houden. Als je gaat beginnen met stijlen pak je een pluk haar waardoor je rustig met de stijltang doorheen gaat. Mocht je een paar dagen na het stijlen, krullen willen. Dan zorg je ervoor dat je eerst je haar wast met de speciale verzorgingsproducten.

 

Verven

Een keer in de zoveel tijd wil je wel eens een nieuwe look. Dat kan je doen door je haar te gaan verven. Als je je extensions wilt gaan verven, is het belangrijk om te weten dat je ze alleen donkerder kunt verven. Bij blonderen vallen ze uit elkaar. Als eerste ga je de extensions borstelen. Daarna leg je ze op aluminiumfolie en breng je de verf aan. Vervolgens sluit je de folie en laat je de aangebrachte verf inwerken. Na het inwerken spoel je het uit met een shampoo en conditioner. Daarna laat je de extensions drogen in de lucht. Zo blijven ze het mooist. Als ze droog zijn kun je ze nog eventueel verzorgen met een masker.

 

Wat als het fout gaat?

Het kan zijn dat achteraf blijkt dat jouw extensions toch niet helemaal bestand zijn tegen hitte of verf. Dan moet je helaas nieuwe extensions kopen. Gelukkig kun je bij Hairextensions Voordeel 100% human hair extensions kopen. Die kun je onder alle omstandigheden dragen, zelfs als je zwanger bent. Ook geven hun precies aan hoe je de extensions erin moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je de extensions optimaal gebruikt.