In 1953 is het merk ‘’Hartjes’’ opgericht in Oostenrijk. De schoenen die dit merk ontwikkeld staan voor comfort, gezondheid en fashion. Dankzij de Oostenrijkse schoenmaaktechniek en de materialen die ze gebruiken is dit een groot merk geworden in Oostenrijk.

Materialen

Wat onder andere speciaal is aan deze schoenen is het materiaal dat ze gebruiken. Dit merk maakt gebruik van een plantaardig gelooid leer waardoor de productie steeds duurzamer gemaakt kan worden en het milieu ook minder belast wordt. De schoenen zijn ook helemaal chroomvrij geproduceerd en daardoor zijn deze schoenen een hele goede optie voor mensen met een allergie.

De collectie

De hartjes schoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en modellen waardoor iedereen er van kan profiteren! Zo Bieden ze slippers en sandalen aan maar ook sneakers, veterschoenen en laarsjes. Voor iedereen is er eigenlijk wel een model te vinden.

Gezondheid

Deze schoenen staan naast fashion ook voor comfort en gezondheid. Dit is te zien aan de schoenen die ze op de markt brengen. Ze gaan van smal naar extra breed. Op deze manier kun je de juiste schoenen vinden voor jouw voeten. Dit is ook ideaal wanneer je ongemakken hebt aan je voeten zoals bijvoorbeeld hielspoor klachten. Deze schoenen bieden goede mogelijkheden om te werken met speciale zooltjes.

XS Technologie

Met de XS schoen gaat het merk nog een stapje verder qua technologie. Met deze technologie zorgen ze er voor dat de schoen erg licht is en daarnaast ook heel flexibel. Vooral de zool is uniek in dit ontwerp. Deze heeft een lijn die mee beweegt met de natuurlijke beweging van je voeten waardoor het lijkt alsof je op wolkjes loopt. Deze schoen heeft een goede schokdemping wat goed is voor je voeten en ook nog eens voor je rug. Deze techniek zit ook in de RAP modellen.