Hoe kies je de juiste damestas?

Je hebt damestassen in verschillende kleuren, maten en modellen en van verschillende merken, maar de vraag is nu welke tas vind jij praktisch, modieus? Stel jezelf maar eens de vraag: welke eisen stel jij aan een goede damestas? Vind je het belangrijker dat de tas er mooi, duur en luxe uitziet, of kies je meer voor gemak, eenvoud en een praktische damestas? Dit is een groot verschil en wanneer je die keuze eenmaal hebt gemaakt kun je ook gerichter op zoek gaan naar een nieuwe tas.

Het ligt misschien ook wel aan de gelegenheid waarvoor je op zoek gaat naar een tas. Als je namelijk naar een feest gaat dan kies je vaak een wat meer mooie en luxe tas, je wilt er leuk uitzien en ook je accessoires zijn dan belangrijk. Je kiest in dat geval een damestas die bij je outfit past. Maar wanneer je samen een dagje op pad gaat in je vrije tijd, dan kies je vaak een tas die praktisch is. Een damestas waar alle spullen dan gemakkelijk in kunnen is dan de beste keuze.

Welke kleur?

Welke kleur spreekt jou aan? Als je eenmaal weet wat voor soort tas je wilt, of je weet voor welke gelegenheid het is, dan kun je je gaan verdiepen in de kleuren die mogelijk zijn. Bij een tas zijn er namelijk erg veel kleuren mogelijk, soms heb je tassen die alleen leverbaar zijn in de kleuren zwart of bruin, maar er zijn ook kleurrijke tassen, opvallende prachtige tassen. Je kunt ook kiezen voor een tas waarbij de kleuren in elkaar overlopen en ook dat is erg mooi en apart. Maar wat zoek jij in een tas? Een tas die bij je outfit past? Of zoek je een tas die erg opvallend is of juist een tas die niet opvalt?

Bekijk het prachtige aanbod en wellicht krijg je voldoende inspiratie om een keuze te maken. Ben jij de vrouw die al precies weet wat zij wil, dan kun je gericht zoeken tussen de aangeboden damestassen. Welke model kies je? Zoek je een damestas, dan kun je op model zoeken, op kleur, of een luxe of een minder luxe tas enzovoort.

Zoek je een tas waar alle spullen in kunnen of een waar je alleen de make-up en telefoon in mee kunt nemen? De maat en het model van de tas zijn van groot belang als je je zoektocht gaat starten.

Heb je al enkele tassen in je kast staan, kies dan voor een totaal ander model, een andere kleur enz., dan heb je een grotere kans dat een van de tassen bij een bepaalde jas of schoenen gedragen kan worden.

Varieer en combineer, dat is juist zo gezellig aan het zelf samenstellen van je outfit en accessoires en…….je loopt niet het risico dat iedereen met dezelfde kleding en bijpassende tas loopt. Kies voor je eigen smaak, kleur en model. Pas dan voelt het goed!