Je bent op zoek naar een heren polo, maar welke wil je? Denk je dan aan de luxe polo’s voor heren? Het is goed om na te gaan waar je aan moet denken bij het kiezen van dit kledingstuk, want het mag sowieso niet ontbreken in je kledingkast. Een polo kun je zien als een veelzijdig item. Je kunt het dan ook bij veel gelegenheden dragen en dit kan in de zomer gedragen worden maar ook in de winter. Het is in je vrije tijd te dragen, maar ook als je naar je werk moet, je komt dan namelijk zakelijk ook erg netjes over. 

Meer over het poloshirt

Je kunt een poloshirt eenvoudig herkennen omdat het veelal door mannen wordt gedragen. Het is een kledingstuk met korte mouwen, een kraag en aan de voorkant heb je een korte sluiting met knoopjes. Welke polo je gaat kiezen, hangt af van wat je mooi vindt, wat je lekker vindt zitten en wat er bij je lichaam past. Als je wat slanker bent, en misschien ook wat langer dan gemiddeld, dan kun je een polo kiezen met regular pasvorm. Ze zijn wat losser en een lichte kleur is dan vaak ook de beste optie. Denk aan de kleuren licht blauw, licht groen of wit of grijs bijvoorbeeld. Voor de wat vollere mannen is het goed om een langere lengtemaat te kiezen als het over de polo gaat. Dit maakt je wat slanker. Kies dan een katoenen polo met regular fit bijvoorbeeld. Qua kleur kun je denken aan een wat donkere kleur zoals donkerblauw of zwart. Een effen polo is ook een hele goede keuze. 

Gespierd? Kies een polo!

Misschien ben jij wel erg atletisch gebouwd, ga je veel sporten en wil je er graag goed uit zien. Je bent er trots op en anderen mogen dat ook zien en dan kun jij voor een slim fit polo gaan. Het is een model wat iets strakker zit rond je lichaam en het zorgt ervoor dat je spieren zo wat meer tot uiting komen, anderen kunnen het zien dat je sport en spieren hebt. Ga wel na of je dat echt wil, je zou ook een wat losser model kunnen dragen zodat het wat minder opvallend is. Maar het is maar net waar dat jij je goed bij voelt en hoe dat je gezien wilt worden.