Een spijkerbroek is een onmisbaar fashion item voor in je kledingkast. Met een groot aanbod aan diverse soorten spijkerbroeken, kan het behoorlijk lastig zijn om een keuze te maken. Daarnaast is het vinden van een goede jeans voor mannen anders dan voor vrouwen. Daarom lees je in dit artikel hoe jij als man de juiste jeans vindt die bij jouw figuur past en deze bij je favoriete spijkerbroek merken kan kopen.

De juist jeans voor jouw lichaamsbouw

Jeans zijn makkelijk te combineren met elk ander kledingstuk in jouw kledingkast bevindt. Daarnaast wil je dat wanneer je een bepaalde spijkerbroek draagt, dat deze de hele dag comfortabel blijft zitten en er nog steeds stijlvol uit blijft zien. Daarom is het belangrijk om uit één van de volgende jeans te kiezen die het beste bij jouw lichaamsbouw past.

  • Voor mannen met een sportieve bouw zijn skinny fit jeans een goede keuze. Om een strakke en sportieve look naar voren te brengen kan je skinny fit jeans combineren met oversized truien en losse jasjes.
  • Mannen met wat grotere bovenbenen kunnen beter kiezen voor tapered fit jeans. Deze jeans zitten wat losser om de bovenbenen, maar hebben wat smallere pijpen die toch nog een sportieve look geven.
  • Straight fit jeans zijn een echte klassieker en passen goed bij mannen met een wat voller en breder bouw. De rechte pijpen van de jeans geven een serieuze look en passen bij diverse soorten bovenkleding.
  • Voor de mannen die niks met strakke pijpen te maken willen hebben, zijn loose fit jeans een geweldig alternatief. Deze jeans geven een stoer effect, voldoende bewegingsruimte en zitten tegelijkertijd ook nog eens ontzettend comfortabel.

Vindt jouw model en koop je favoriete merk

Zodra je het juiste model hebt gevonden, kan je bij jou favoriete spijkerbroekenmerk op zoek gaan naar jouw gewenste model. Doordat spijkerbroek merken zoals Diesel, Levi’s en Brams Paris verschillende spijkerbroek modellen in diverse kleuren aanbieden, vind je altijd wel een prachtige jeans die bij jou in de smaak vallen.