Ben jij voor je vaak buiten de deur te vinden voor een afspraak met een klant of een partner? Of werk je meer buiten dan binnen terwijl de herfst en winter zich aandienen? Om het koude weer te trotseren, draag je een warme en comfortabele jas. En omdat je onderweg bent naar klanten en omstanders je aan het werk zien, wil je er bovendien representatief bij lopen. Laat daarom je jas borduren door de specialisten van Shirtsenzo, die ervoor zorgen dat jouw bedrijfslogo strak en netjes aan de buitenwereld wordt getoond. Zo kun jij de herkenbaarheid van je bedrijf eenvoudig vergroten en laat je een blijvende indruk achter als je weer bij je afspraak vertrekt.

In deze blog lees hoe je het logo van je bedrijf laat borduren op je jas en wat de voordelen zijn van de borduurtechniek. 

Je jas borduren en je bedrijf representeren 

Je jas borduren zorgt voor een representatieve uitstraling van je bedrijf. Je wilt er netjes bijlopen terwijl je je klaarmaakt om naar je afspraak te rijden. Of er staat een dag in de buitenlucht op de planning, waarbij je niet alleen de kou en regen wilt doorstaan, maar ook een positieve indruk wilt achterlaten op voorbijgangers. Net als je bedrijfsauto die tot in de puntjes verzorgd is en de rest van de kleding waarmee je goed voor de dag komt, wil je een jas dragen waarmee je klasse en netheid uitstraalt. Vooral met oog op de naam van je bedrijf is het belangrijk dat de auto waarin je rijdt en de kleding die je draagt, van hoogwaardig niveau is. Koop daarom een nette en warme jas waar je jaren plezier van hebt en die het logo van je bedrijf draagt. Door je jas te borduren en het bedrijfslogo aan te brengen, zorg je ervoor dat iedereen die je tegenkomt jouw bedrijf herkent. Dan wil je niet met aftandse kleding en een versleten jas tegenover iemand staan.

Waarom de borduurtechniek? 

Wil je chique en professioneel overkomen, dan laat je je jas borduren. De borduurtechniek die door de experts van Shirtsenzo wordt strak en netjes op je jas toegepast voor een fraai resultaat van je bedrijfslogo. Door de hoge kwaliteit van de borduurgaren krijg je een opdruk met bijna een 3D-effect op je afkomt. Ondanks dat je beperkt kleurovergangen en schaduwen kunt aanbrengen in het borduurwerk, komt het logo op je jas echt tot leven. 

Bovendien heb je er lang plezier van als je je jas laat borduren. Door de hoge kwaliteit van zowel de jas die je bestelt bij Shirtsenzo en de borduurtechniek, stap je de komende jaren stijlvol naar buiten om je klanten en samenwerkingspartners te ontmoeten. Wil je weten welke jassen je kunt laten borduren bij Shirtsenzo? Bekijk het rijtje hieronder waarin je de geschikte jas voor jouw werkzaamheden aantreft:

  • Een bodywarmer
  • Een spijkerjack voor een casual stijl
  • Een windbreaker die bestand is tegen wind en regen
  • Een softshell jas die naast regen en wind ook de kou tegenhoudt

En dat is niet alles. Want bij Shirtsenzo laat je al je werkkleding bedrukken. Niet alleen je jas laat je borduren met je logo, de borduurtechniek kun je ook toepassen op je werkshirt en -broek om zo van top tot teen je bedrijf te representeren. Bovendien gebruiken de specialisten van Shirtsenzo andere technieken om je werkkleding te bedrukken. Bekijk daarvoor de opties die bij hun mogelijk zijn voor het borduren van je jas en het bedrukken van je werkkleding.

Laat je jas borduren door de experts van Shirtsenzo

Wil jij buiten aan werken terwijl je je bedrijf effectief representeert? Terwijl je je kleedt in een comfortabele jas die weer en wind tegenhoudt, maak je gebruik van de druktechnieken van Shirtsenzo om je bedrijfslogo te tonen. Laat je jas borduren door de experts van Shirtsenzo en stap in stijl op je klanten en partners af.