Ik heb volgende maand mijn eerste gala van de middelbare school. Dit gala wordt meestal georganiseerd voor de jongeren van 4 en 5 havo, en voor 4,5 en 6 vwo. Ik zelf zit in 4 havo, hierdoor is het mijn eerste school gala. Ik heb er zo ontzettend veel zin in, en mijn zus die in de 6e klas van het vwo zit, zit in de organisatie dus ik weet al een beetje hoe het eruit gaat komen te zien. Ik heb gehoord van mijn zus dat iedereen in een coole auto aankomt en vervolgens over de rode loper het gebouw binnenkomt. Een aantal leraren staan dan klaar om foto’s te nemen van ons in onze leuke jurkjes en de jongens in hun coole pakken. 

Outfit

Voor het gala heb ik een leuke zwarte jurk uitgezocht samen met mijn zus. Onze jurken lijken op elkaar en dit was een bewuste keuze. De jurken zitten onder de glitters en heeft een open arm aan 1 zijkant, hierdoor lijkt het erg chique. We vinden het leuk om als zussen bekend te staan op het school gala. We hebben samen ook een afspraak gemaakt bij onze kapper om ons haar te laten krullen. We gaan samen naar krullen kapper Enschede. Hier gaan wij ook heen voor onze normale haar knipbeurten. Maar nu gaan we dus speciaal voor onze krullen. 

De vervoersauto

Ik en mijn zus willen niet alles samen doen, hierom doen we het vervoer wel allebei apart. Ik heb samen met mijn vriendinnen een ontzettend gave limousine gehuurd terwijl mijn zus met haar vriendengroep allemaal in oude all-timers aankomen bij het gala. Het belooft een heel spektakel te worden waar ik mijn vriendinnen ontzettend veel zin in hebben. Ik kijk al uit om lekker een drankje te doen en gezellig te dansen op de leukste nieuwe muziek!